Openluchtconcert

Wanneer:
18 mei 2019 @ 15:00 – 16:00
2019-05-18T15:00:00+02:00
2019-05-18T16:00:00+02:00
Waar:
WZC Kouterhof, Heusden

Onder een stralende zon bracht KOGH, in de tuin van het woonzorgcentrum, gratis een mooi namiddagconcert voor de bewoners van het Kouterhof en hun familie.Ook hier weer, bracht onze huiszanger Gijsbrecht Van Hecke enkele van zijn mooiste liedjes, uiteraard onder begeleiding van het groot orkest van KOGH onder leiding van Astrid Verstuyft.Gijs is onderwijzer aan een lagere school in Lokeren en hij moest, speciaal voor dit optreden even heen en weer “vliegen” om zijn nummers te komen brengen. Op zijn school was er immers opendeurdag.

De zon was veel heviger dan gedacht. Gelukkig hadden wij een open tent boven het hoofd en kon het merendeel van de bewoners schuilen voor de zon in de grote zaal van het WZC.

In de weken voordien, hadden vrijwel alle bewoners met bewondering en verbazing onze (tweede) tentoonstelling bezocht, die opgesteld stond in de grote zaal van het WZC. Velen onder hen herkenden hun voorouders of vrienden op de antieke foto’s die wij voor die gelegenheid bijeengesprokkeld hadden.

Met dank aan burgemeester Elsie Sierens, die ook hier weer present was om dit optreden een officieel tintje te geven.Dit initiatief, dat in de loop der jaren een beetje in de vergeethoek was geraakt, wilden wij nieuw leven inblazen t.g.v. onze 200-ste verjaardag.

Wij zijn van plan om deze traditie van weleer opnieuw in ere te herstellen en hebben alvast een afspraak gemaakt voor een optreden in de meimaand van 2020.

Terug naar home

Terug naar home